Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Εκλογές ΕΚΕ-ΟΚΟΕ - Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΕΦΙΚΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ 


Αγαπητές φίλες και φίλοι.

H “Ανανεωτική – Αγωνιστική ” Κίνηση Κυπρίων Αθήνας και εγώ ο ίδιος προσωπικά σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ.Ε. και Αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Ο.Κ.Ο.Ε..

Οι εκλογές θα γίνουν στην Κυπριακή Εστία, Κέκροπος 3 στην Πλάκα, την Κυριακή 29 Μαρτίου.

Η παράταξή μας συνεχίζει την αγωνιστική της προσπάθεια με στόχο την ηγεσία του παροικιακού κινήματος και την αναβάθμιση του ρόλου του ιδιαίτερα στην Αθήνα.

Έχουμε αποδείξει με την παρουσία μας στην ηγεσία της Ε.Κ.Ε. τα περασμένα χρόνια, ότι ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να προβάλουμε το Κυπριακό μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να προβάλουμε την Ελληνική και Κυπριακή μας ταυτότητα, κουλτούρα και ιστορική παράδοση.

Ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να διεκδικούμε σταθερά την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν και να προτάσσουμε τα δικαιώματα μας ως ισότιμων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας και ως απόδημων προσφύγων.

Έχουμε την εμπειρία. Διαθέτουμε την τόλμη και τη θέληση στα δυο επόμενα χρόνια να κάνουμε όλα όσα χρειάζονται για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Τα ψηφοδέλτιά μας περιλαμβάνουν γυναίκες και άνδρες απ' όλες τις κοινωνικές ομάδες και καταξιωμένα στελέχη της παροικίας. 

Είμαστε σίγουροι ό,τι με τη βοήθειά σας θα πρωτεύσουμε και θα δώσουμε νέα πνοή στο παροικιακό κίνημα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες χωρίς να φεισθούμε του χρόνου μας. Η οικογένεια πρέπει να προσέλθει σύσσωμη και “ όχι δια αντιπροσώπου”.\

Μόνο έτσι αλλάζει η ροή των πραγμάτων. Μόνο έτσι κερδίζονται οι αγώνες.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να πρωτοπορήσει το παροικιακό κίνημα και πάλι στον αγώνα για εφικτή, δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού. 

Μια λύση που θα τερματίζει την κατοχή και θα επανενώνει ουσιαστικά την πατρίδα μας στο έδαφος, στο κράτος, στην κοινωνία και στην οικονομία.

Μια λύση που θα διασφαλίζει την ειρήνη, την ασφάλεια στην περιοχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους τους νόμιμους κατοίκους της. 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΣ